5/17/2012

Birthday

Hi everyone,
Jaja donderdag 10 mei was het weer zover. Ik was jarig en ben 15 geworden. Omdat ik die week in Duitsland was voor de uitwisseling van school was het een iets andere verjaardag dan anders, maar het was wel heel leuk. De dag begon al heel grappig, omdat mijn Duitse gastgezin met z'n alle Happy Birthday begonnen te zingen. Die dag zelf hadden we een oersaaie excursie, maar die avond zijn we gezellig met de klas pizza gaan eten om mijn verjaardag te vieren. Natuurlijk heb ik ook cadeautjes gehad. Hier een paar foto's: 
1. Van Melanie & Carmen heb ik een cadeautje gehad met daar allemaal Amerikaans eten in. Op de foto zie je de Gobstoppers en Rainbow Nerds. Er zaten ook nog wat andere dingen, maar die heb ik al opgegeten ;). 2. Van mijn broer heb ik 2 limited edition flesjes gehad van de Coca-Cola light collection by Jean Paul Gaultier. Het 3de flesje komt pas uit in juli. 3. Een douchegel en parfum van Puma. 4. O.P.I nagellak. 5. Deze 3 nagellakjes heb ik van mijn lerares gehad die met ons mee was op uitwisseling. Ik kende het merk zelf niet, maar ik vind het wel hele mooie kleuren. 

Verder heb ik nog geld en chocola gehad. Ook mag ik van mijn ouders nog een nieuwe tas uitzoeken. Ik heb nog niet echt een tas in mijn hoofd, maar ik wil wel het liefst een bruine tas. 

Liefs, Vera

6 opmerkingen:

 1. Super leuke cadeautjes, en een beetje laat, maar alsnog gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hy swetie! this is beautiful! if you want to follow each other just tell me, kisses!

  FashionSpot.ro

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke kadootjes !

  x Melissa
  http://www.myveryownlookbook-melissa.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke cadeautjes zeg. Vooral de cola flesjes en nagellak zijn erg leuk. Veel succes met het uitzoeken van een nieuwe tas, ik vind dat ook altijd zo moeilijk.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je een reactie achterlaat! <3
♥ ☺ ☻ ► ♫ ☆ ☮ ✿