8/21/2011

back to school

heee allemaal! aangezien we aanstaande dinsdag helaas weer naar school moeten, leek het me leuk om jullie mijn nieuwe schoolspullen te laten zien. klik op 'meer lezen >>' om meer te lezen/zien.

ik ben echt heel blij met deze agenda. Je kunt er zelf foto's, flyers, tekeningen en andere papieren indoen. Zonder dat allemaal kan ook prima, want er zit een leuk bloemendesign in. verder is er op elke bladzijde genoeg ruimte om nog te tekeningen/schrijven/plakken etc. Je kunt deze agenda dus helemaal pimpen zoals je zelf wilt!

balpen: ING / fineliner: Stabilo / fineliner-balpen: Hema / potlood: V&D / marker: Bruna.

ik heb veel van Hema, omdat ze altijd hele leuke schoolspullen hebben. Mijn agenda, schriften, etiketten en 2 rollen kaftpapier [die met de bloemetjes] zijn allemaal van Hema. Verder is het groene kaftpapier van V&D, het blauwe van Bruna en de etui is van ZARA Home. Niet echt heel speciaal allemaal, maar wel lekker vrolijk.

verder heb ik gisteren nog nieuwe Nikes gekocht voor het nieuwe schooljaar.


wij hebben echt geen zin in het nieuwe schooljaar, haha! Jullie wel? en moeten jullie ook alweer naar school, of zijn jullie nog lekker vrij? X
Melanie.

5 opmerkingen:

 1. Leuke spullen en schoenen!
  Is die agenda van de hema?

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha oke! Ik heb er ook een van de hema, maar dan een andere. Deze had ik niet eens gezien, maar ziet er erg leuk uit! :D
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie spullen voor het nieuwe schooljaar! De Hema heeft inderdaad altijd mooie schoolspullen, daar koop ik ook veel. Het meeste koop ik toch bij de V&D, hier is de schoolcampus wat groter. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke spulletjes :) http://xmanon.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super leuke schoolspulletjes, ik had vorig jaar de hema agenda en hij is idd heel fijn!
  http://sweetassugerlove.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je een reactie achterlaat! <3
♥ ☺ ☻ ► ♫ ☆ ☮ ✿