8/05/2011

lovely pink //


een paar random foto's van mijn simpele outfit van vandaag. ; ) Het is al een poos geleden dat ik zelf foto's maakte van mijn outfit, dat doe ik natuurlijk normaal gesproken met Vera, maar die is op vakantie nu. En heel raar, op de foto's is het shirtje licht en fel, in het echt is hij juist veel donkerder. Maargoed, het shirt heb ik eergisteren gekocht in Amsterdam, bij H&M. Hij is iets te groot, maar dat maakt 'm juist leuk, vind ik. Verder is het topje eronder van Only, het shortje van ZARA en het horloge van Prisma.
~
Deze tekening heb ik gemaakt tijdens de terugreis van vakantie, in de auto. Eigenlijk plaats ik nooit tekeningen op onze blog, maar deze keer kon ik het niet laten, want ik heb hem eigenlijk speciaal voor onze blog gemaakt. Ik hoop dat jullie -en Vera- hem leuk vinden! ; )
Enjoy your weekend!

X Melanie

// bloglovin' //

5 opmerkingen:

 1. ey :)

  wow. ik vind die tekening echt zo ontzetten cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit! En die tekening is zooo mooi, ik wil dat ik dat kan hihi! En jullie hebben een leuke blog, ik ga jullie volgen :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. You are super pretty and your blog is soooo swet!:) We have bought the same fast food rubbers!! hahaha the draw is fantastic;)
  kisses from Spain!
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dit is een leuke casual outfit !

  www.tripsandtreasures.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je een reactie achterlaat! <3
♥ ☺ ☻ ► ♫ ☆ ☮ ✿